22 Şubat 2015 Pazar

Microsoft Açık Akademi

Merhaba arkadaşlar. Bugün size ücretsiz ve online olan uygulama geliştirme okulu diye tabir ettiğimiz microsoft açık akademiden bahsedeceğim. Tam 6 kategorideki eğitimler şöyledir :

* Temel Programlama Eğitimi
*Web Uygulaması Eğitimi
*Windows Phone Eğitimi

*Azure Uygulaması Eğitimi
*Windows 8 için Uygulama geliştirme eğitimi
*Masaüstü Uygulama Geliştirme eğitimi

Bu eğitimlerin içeriğine girdiğinizde karşınıza bu eğitim için hazırlanmış online videoları bulacaksınız bu videoları izlemek için ücretsiz olarak bir kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt bahane aslında. Bu eğitimler güzel gerçekten hem de Türkçe' ye çevrilmiş. Bu eğitimlerin yanında bir de çalışmak için belli içerikler var onlardan da fayda sağlayabilirsiniz. Seçtiğiniz eğitimle ilgili dersleri tamamladığınızda ise katılım belgesi veriliyor. Bu da harika bir şey tabi ki kariyer hayatınız için. Bu eğitimler bildiğiniz resmi microsoft tarafından veriliyor ve microsoft kurmuş o siteyi birazdan paylaşacağım. Başka eklemek istediğim diğer şey ise katılım belgesi alabilmek için ilgili eğitimin konu başlığındaki derslerin tümünün içindeki sınavlardan 60 puan almış olmak gerekiyor. Sitede bu katılım belgesi dönem içerisinde bazı fırsatlar sağlayabilirmiş. Bunun haricinde takıldığınız yerlerde sorularınızı da sorabileceğiniz bir portal da mevcut. Bu arada ödül veya plaket kazanma şansınız da var tabi ki.

Microsoft açık akademi ile daha iyi bir şekilde kendinizi geliştirebilirsiniz. Bunlar iş hayatınızı bile değiştirebilecek şeyler bence. Böyle ücretsiz online eğitimlerin olduğu siteler tavsiye ediyorum. Çünkü, sonuna kadar ücretsiz eğitim sloganımız vardır. Ülkemize hayırlı olması dileğiyle linki aşağıdadır :

https://www.acikakademi.com/portal/default.aspx