29 Ocak 2015 Perşembe

Gürkan Products Tv İzleme Uygulaması

tv uygulaması
Merhaba arkadaşlar. Bugün size Gürkan Products'ın yeni ürünü yani uygulaması olan Tv izleme uygulaması süper bir yapıya ve HD kalitede izleme olanağı sağlamaktadır. Ama sınırlı sayıda kanalın mevcutluğu, tam ekran özelliği olmaması, bu sektör içerisinde yeni olduğunu fark ettiriyor. Uygulamadaki kanalları birazdan sayacağım nedense Gürkan Products'ın ilk Tv uygulaması olması nedeniyle sınırlı kanal mevcut ama programın geliştiricisine herhangi bir kanal ekleme talebinde bulunabilirsiniz.
Genel itibariyle güzel bir uygulama Kanal listesi şöyle ; trt1, tgrt haber, tgrt belgesel, kanal 7, show tv, star tv, 24 tv, kanal a, atv, tv net, trt çocuk, trt haber,trt hd, trt diyanet, minika çocuk minika go, trt okul, trt belgesel' dir.

Bu kanalların çoğu belgesel ve haber kanalı ama çocuk kanalları da var. Ben indirdim. Uygulamanın ekran görüntüsü ayrı bir şık olmuş size de tavsiye ederim yukarıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Aşağıdaki link üzerinden winrar olarak indirebilirsiniz. ☺☻♥

LİNK ; Gurkan Products Tv İzleme Uygulaması

Uygulamanın en sevdiğim kısmı ise hemen inmesi ve hiç bir kurulum işleme olmamasıdır. :) Yani uygulamanın exe. sine tıklayınca deyim yerindeyse kabak gibi açılıyor.
Gürkan Products' başarılarının devamını dileriz :D
Uygulama ücretsizdir direkt olarak linkten indirebilirsiniz.

Bence bu ürün piyasadaki tv uygulamalarından daha iyi bir profile sahip. Çünkü diğerleri hd özelliğinin az olması, tam ekran yapılınca bu özelliği yitirmesi nedeniyle pek tutulmadı kendi adıma başka bunun haricinde iyi uygulamalar varsa onu bilmem ama ben daha önce denediğim başka bir uygulama için anlattım. Dediğim gibi eğer uygulama içinde istediğiniz kanal da yoksa bize yorum olarak bildirebilirsiniz. Kuruma geri bildirim yollayabiliriz.