3 Ocak 2015 Cumartesi

Gun Strike 3D Oyunu

Gun Strike oyunu çatıya nasıl çıkılır?
Merhaba arkadaşlar. Bugün size Google Play oyunu olan Gun Strike 3D oyununda bazı açıklar ya da dan bahsedeceğim. Emin değilim ama belki de oyunu yazanlar bilerek böyle özellikler koyduğunu düşünülebilir ama oynaya oynaya buldum şahsen bu nedenle tamamıyla bir tecrübedir. Neyse vakit kaybetmeden bu inanılmaz özelliklerin ne olduğunu söyleyeyim. İki tane var zaten. Bunlardan birincisi oyunda uçabilmek diğeri ise oyunda duvarlardan geçebilme özelliğidir. Bunları yapabilmek için:
programa ya da başka yazılımlara ihtiyacımız yok sadece oynarken bazı şeylere aynı anda basınca oluyor.

Şimdi biraz detayına girelim mesela uçmak için öncelikle yukarı bakın ve sonra devamlı zıplamaya basınca oyunda uçabiliyor olacaksınız. Tam yukarı bakmaya gerek yok sadece kafanızı hafif gökyüzüne dönseniz de olur. Örneğin, bu uçma sayesinde çatılara çıkabilir, ya da oyundan bir şekilde aşağı düştüğünüzde tekrar uçarak oyun haritasına geri dönebilirsiniz. Bu harika bir hüner yani oyunda zaten en fazla diğer adamlar sizi vurunca oyun biter. Aşağıya düştüğünüzde oyun otomatik kaybetme özelliği yok. Örneğin Counter Strike 1.17 online browser oyununda aşağı düşünce ölürsünüz. İşte gun strike de böyle değil aşağı düştüğünüzde ölmezsiniz ne kadar düşerseniz düşün. Bu arada bu oyunu indirmek ücretsiz yani indirip hemen oynayabilirsiniz.

Şimdi de ikindi özellik yani duvardan geçebilme özelliğini anlatalım. Ki bu özellik çok işimize yarayacak çünkü duvarın içindeyken diğer robot oyuncular sizi göremiyor. Bu da onları vurmak için süper bir avantajdır. En fazla sizin oldunuz duvara yapışıp duruyorlar bazen ateş de edebilirler ama çoğu isabet etmez. Mesela bu özellik sayesinde ben 100 tane adamı tek tek indirebiliyorum. Ki bu da oyunda baya iyi para kasıyor. Keşke Counter Strike'da da olsaydı neyse onda da başka türlü olanları var her duvardan geçilmese de gene girilen yerler var. Hemen soğutmadan nasıl duvardan geçilir?
Duvardan geçmek için önce içine gireceğiniz duvara sırtınızı verin sonra elinizdeki silahın bomba olmadığına dikkat edin eğer bomba değilse tamam. Duvara sırtınızı verince geri geri yürüyün yani yürümeye basılı tutun geri geri ama. Sonra elinizdeki silahı bombaya çevirin tabi ki bu çevirme işlemini geri geri yürürken yapın. Bir anda duvardan geçtiğinizi göreceksiniz. Tabi ki adımları doğru yaparsanız. Bu şekilde adam sayısını istediğiniz sayıya ayarlayıp istediğiniz silah ile vurabilirsiniz. Bu özellik harika en çok başka oyunda eşi benzeri çok yoktur. Anca hile programı kullanılır. Fakat bu anlattığım duvardan geçme ve uçma özelliğini her oynayan oyuncu yapabilir. Ben bunu keşif ettikten sonra sizinle paylaşmak istedim. İlk başlarda süper bir özellik olduğundan hevesimi alamadım ama sonra o da sıkıcı gelmeye başlıyor. İsterseniz siz deneyebilirsiniz.

Ama denemek yerine tabi ki bir kitap okuyup kendinizi geliştirmek daha iyi olacaktır. Buna ben de dahilim. Benimde biraz kitap okumaya herkes gibi ihtiyacım var ama işte böyle boş işlerle uğraşıyorum. Ne yapalım aklımı daha çok düşünmeye sevk edecek şeyle yapıp düşünsem o zaman zaten neyin neden olduğunu daha iyi analarım. Her zaman dediğim şey bu sefer değişik söyleyeyim.
"Her şeyi düşünüp neden olduğunu sorgulayın çünkü o zaman insani özelliğimizi kullanmış oluruz."
Neyse gene çok konuştum hadi iyi geceler cümleten arkadaşlar ☺☻♥